Presentació

La Garrotxa és una terra fèrtil, formada per valls, rius, camps, cases de pagès, boscos (molts boscos!) i petits poblets que mantenen l'essència rural de tota la vida.
Per apreciar de prop la bellesa d'aquests paisatges rurals, ens podem acostar a algunes de les valls de la Garrotxa, o enfilar-nos a algun dels seus miradors per tenir una vista privilegiada de l'entorn.

Descripció de l'activitat

Us proposem una passejada per Besalú, la Vall d’en Bas, Riudaura i Santa Pau.
Visitareu Besalú, una de les mostres més importants i singulars dels conjunts medievals de Catalunya amb un call jueu únic, l’església del monestir de Sant Pere de la que destaca l’originalitat del seu deambulatori, l’església de Sant Vicenç, on es conserva una capella gòtica lateral dedicada a la Vera Creu, la façana de l’antiga església hospital de Sant Julià, la Casa de Cornellà i la sala gòtica de la Cúria Reial. També podreu passejar per Sant Esteve d’en Bas, el nucli administratiu de la Vall que té a la plaça Major una església romànica del segle XII amb capitells historiats i el crist majestat més antic de tot Catalunya; els Hostalets d’en Bas, amb el carrer Teixeda i els geranis a les seves balconades durant l’estiu; i Joanetes, amb l’església consagrada a Sant Romà que destaca sobre un paisatge muntanyós amb el massís del Puigsacalm com a teló de fons. Puigpardines, que havia estat un monestir medieval molt important, Sant Privat i la Pinya a més del Mallol acaben de configurar aquesta ruta.

Més informació en aquest web

Preu

Els preus de l'allotjament cal consultar-los en aquest pdf de les tarifes vigents.

Condicions

Per fer la reserva de l'allotjament cal trucar a la centra de reserves Xanascat 93 483 83 63 o bé al mateix alberg.