Presentació

Des de l'alberg Jaume I podràs contemplar Poblet, el monestir més gran de La Ruta del Císter que encara manté comunitat de monjos. Respiraràs la pau de la comarca de la Conca de Barberà i podràs degustar el vi D.O. de les seves vinyes.

Descripció de l'activitat

Poblet és un referent obligat dins la història de la Corona d’Aragó. Fundat el 1150, la seva trajectòria es va veure estroncada el 1835 arran de la desamortització. Amb el retorn dels monjos a Poblet, el 1940 es posà en marxa un procés ambiciós de restauració i conservació que ha retornat al monestir la majestuositat que li correspon. A partir de la Porta Reial podeu iniciar una visita guiada a través de les diferents dependències que conformen l'antiga clausura.

Deixeu-vos endur per les explicacions dels guies, veritables amfitrions del monestir, i endinseu-vos en la màgia del nostre passat, que sens dubte us ajudarà a conèixer millor la realitat del nostre país. Fou declarat per la UNESCO Patrimoni de la Humanitat. Podeu gaudir-lo allotjant-vos a l’alberg de l’Espluga de Francolí (Jaume I) a molts pocs metres del monestir.

Més informació en aquest web.

També pots consultar la ruta del Císter en aquest web.

Preu

Els preus de l'allotjament cal consultar-los en aquest pdf de les tarifes vigents.

Condicions

Per fer la reserva de l'allotjament cal trucar a la centra de reserves Xanascat 93 483 83 63 o bé al mateix alberg.