Presentació

Els paquets d'ESC Neu queden posposats i no es troben disponibles mentre duri el confinament.


Sabries orientar-te si et deixessin sol, al bell mig d’un bosc nevat de pins negres, a 2.100 metres d’altitud, amb l’única ajuda d’un plànol i una brúixola?

Converteix-te en un autèntic aventurer amb l’ajuda d’un guia expert de La Seu! T’ensenyarem a utilitzar la brúixola i el plànol, i també l’ARVA, un aparell de rescat de víctimes d’allau que posarem a prova simulant una víctima d’allau. Una oportunitat perquè et sentis com un autèntic rescatador de la neu!

Descripció de l'activitat

Començaràs la jornada posant-te les raquetes, mentre el guia t’explica com funcionen i l’itinerari que fareu. També rebràs una classe teòrica per aprendre a utilitzar la brúixola i el plànol, i així sabràs ubicar-te al pla.

Recorreràs la vall del bosc de Moretó, dominat per boscos de pi negre nevats i espectaculars. L’itinerari estarà adaptat a les necessitats del grup i el guia efectuarà parades per explicar les característiques del paisatge i de la flora i la fauna de la zona.

I mentre camines per la neu, aniràs practicant i coneixent més detalls sobre els rumbs i el maneig dels plànols, i altres curiositats que et sorgeixin.

En un punt determinat del recorregut, el guia farà una explicació sobre el maneig d'un ARVA i, a continuació, tu mateix rescataràs a una suposada víctima d'una allau.

La vall està creuada pel riu Valira oriental, que diàriament varia el seu estat i fa que el paisatge sigui inoblidable.

Preu

A partir de 65,45 €

Descompte del 25% en l’allotjament fins als 13 anys.

Condicions

INCLOU

  • Mitja pensió (sopar – esmorzar).
  • Monitoratge.
  • Material per a l'activitat.
  • Assegurança RC i Accidents per a l’activitat.

NO INCLOU

  • Impost turístic.
  • Transport.