Presentació

L'oficina de Turisme de Vic conjuntament amb l'Associació Vic Informadors, ofereix diferents visites guiades adaptades als visitants que vulguin descobrir la ciutat. Llocs recomanables: Catedral, Museu de Sant Antoni M. Claret, Museu de l'Art de la Pell i Museu episcopal.

Descripció de l'activitat
  • visita guiada al centre històric

    Des de sempre el dissabte és dia de mercat a la plaça de Vic, i amb el temps, els vigatans han convertit el mercat en una festa: roba, artesania, aviram, flors, productes de la terra... 
    Vine a mercadejar i a passejar pel mercat més tradicional de Catalunya.
     

  • Turisme cultural:

    Passejar-se pel centre històric de Vic és passejar-se pel passat i la història del nostre país. Una ruta senyalitzada permet fixar-se en trenta edificis, tots d'interès històric, arquitectònic o artístic, entre els quals destaquen el Temple Romà del s. II; les muralles del s. XIV; la catedral, on conflueixen el romànic, el gòtic, el barroc i el neoclàssic; la plaça del Mercadal i la casa de la ciutat... Un cop immers en aquest recorregut, el visitant pot accedir als museus i galeries d'art de la ciutat. El Museu Episcopal de Vic n'és el principal exponent, amb una de les millors col•leccions d'art romànic i gòtic d'Europa. Cal esmentar l'exposició pictòrica permanent de les pintures de Josep Maria Sert, distribuïdes en diferents espais de la ciutat.

Preu

Els preus de l'allotjament cal consultar-los en aquest pdf de les tarifes vigents.

Condicions

Per fer la reserva de l'allotjament cal trucar a la centra de reserves Xanascat 93 483 83 63 o bé al mateix alberg.