Un any més, la Fira de l’Embotit aposta per complementar el mercat amb l’oferta gastronòmica, lúdica i comercial. Amb demostracions de cuina a càrrec del col·lectiu Cuina Volcànica que enguany celebra els seus 25 anys, tastos i maridatges de formatges i embotits, el 10è concurs d’embotits casolans, la demostració d’especejament del porc, tallers d’elaboració de botifarres per als més petits, entre d’altres.

Una altra de les propostes que repeteix per la bona acceptació que ha tingut a les edicions anteriors és la presència d’un territori convidat. Per complementar l’oferta de la fira, enguany s’ha convidat el xoriç gallec i el formatge D.O. Tetilla, que vendrà i oferirà tastos del seu producte, juntament amb el grup de folklore de la zona que serà present a la Fira durant el cap de setmana.

La programació de la Fira de l’Embotit també inclou la ballada del Porc i el Xai, passejades en poni i la tercera edició de l’activitat Un dia a pagès. És un espai dedicat a la vida al camp i a la granja on els més petits i grans podran jugar a la vegada que aprenen els oficis més tradicionals de la casa nostra.