Al Vic Xanascat oferim un servei de menjador complet i adaptable: Complet, perquè oferim esmorzar, dinar i sopar, i adaptable, perquè encara que tinguis una al·lèrgia o una intolerància, si ens avises 
amb antelació, ho tindrem en compte per fer-te un menú a mida.

Per esmorzar, podràs escollir entre brioixeria, pa i embotit, sucs, llet, cafè... Una oferta variada i àmplia perquè puguis començar el dia amb l’energia necessària!

Els menús dels dinars i els sopars són equilibrats, elaborats amb 
productes de qualitat i no descuiden les receptes més típiques de
la zona.

Menja al teu alberg!

A l'alberg de Vic oferim un servei de menjador complet i adaptable. Complet, perquè oferim esmorzar, dinar i sopar, i adaptable, perquè encara que tinguis una al·lèrgia o una intolerància, si ens avises amb antelació, ho tindrem en compte per fer-te un menú a mida.

Per esmorzar, podràs escollir entre brioixeria, pa i embotit, sucs, llet, cafè... Una oferta variada i àmplia perquè puguis començar el dia amb l’energia necessària!

Els menús dels dinars i els sopars són equilibrats, elaborats amb productes de qualitat i no descuiden les receptes més típiques de la zona.

Cuina de temporada, honesta i senzilla

El nostre personal de cuina fa molts anys que és al capdavant dels fogons de l'alberg i posa tota la seva experiència, els seus coneixements i els seu toc personal a totes i cadascuna de les elaboracions.