Menja al teu alberg!

A l’alberg Lleida Xanascat hi pots esmorzar, dinar i sopar. A més, els menús els podem adaptar a les persones celíaques o amb alguna altra intolerància o al·lèrgia a algun aliment.

Un dels trets més característics dels plats que elaborem entre els nostres fogons és que molts dels productes que cuinem són de proximitat, provinents de l’horta de Lleida. Això, sens dubte, millora exponencialment el resultat!

Sabors naturals

La gastronomia de Lleida té personalitat pròpia, començant per la fruita, els cargols, la carn a la brasa, els embotits, les cassoles, les olles... i un llarg etcètera.

L'horta lleidatana nodreix els plats amb verdures i hortalisses, però comparteix protagonisme amb la carn de granja, de corral i, sobretot, de porc. Lleida és la capital de la cuina del cargol, que es pot cuinar a la llauna, i es menja acompanyat de diverses salses. I les coques de recapte i panadons d'espinacs també són receptes típiques dels nostres menús.

Assaboreix les terres de Lleida

Els nostres menús inclouen productes típics de les terres de Lleida, la majoria provinents de les hortes lleidatanes dels voltants.

I com són els menús de l’alberg? Oferim dos primers i dos segons, perquè escullis el què més t’agradi, i les postres. A més, si tens cap intolerància, al·lèrgia o ets celíac/a, t’adaptem el menú.

Ah! I un detall important. Si vols que et guardem el menjar d’un àpat perquè arribaràs més tard del previst, només cal que ens avisis. El deixarem a la nevera perquè el puguis degustar quan et vagi bé!