Blogs

Primer dia completat!

Molt bona nit famílies! 

Quin dia més intens que hem tingut! 

Els participants s'han adaptat molt ràpid a les rutines de l'alberg i a l'espai. Tots coneixen el funcionament del menjador, el funcionament de dutxes... I el més important, ja coneixen realment el seu grup i han fet amics! La veritat és que sembla un grup molt maco. Som poquets! 31 i demà arriba l'últim! Amb aquesta quantitat de nens tots ens farem amics de tots! Pot ser genial! 

Publicat el
Cabrera de Mar Xanascat | Multiesportives - de de 8 a 12 anys - al

ACTIVITATS ESPORTIVES I LINGÜISTIQUES EN MARXA! - DIA 22

Bona tarda famílies! Com esteu? 

Per l'Escala estem tots i totes perfectes! Els nens i nenes estan molt engrescats i engrescades, avui han tingut temps per dialogar entre ells, conèixer afinitats, establir amistats... ÉS MERAVELLÓS! 

Ho tenim tot preparat, ells posen les ganes, l'energia, l'empenta i l'alegria i nosaltres ens encarreguem de posar la màgia de l'ESTIU ÉS TEU.

Publicat el
L'Escala Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al

COMENÇEM ELS PROJECTES!!

Bona nit famílies,

Ja hem arrencat motors i això no hi ha qui ho pari! Primer dia sencer a Comarrogwarts, ple d’activitats i emocions. Però anem a pams...

Hem començat el dia amb molt ritme ballant al Meeting Point. A partir d’avui, cada dia ballarem una estona i ens aprendrem un munt de coreografies divertides. Ja veureu com ens movem quan arribeu!

Publicat el
Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 8 a 12 anys - al

PRIMER DIA D'ACTIVITATS!!

Bona nit famílies!

Avui ha estat el primer dia complert de l'estada. A Coma-ruga abans de començar les activitats de matí sempre comencem ballant i per això avui els hi hem ensenyat totes les coreos estrella com la d'In the night o la de Zumba.

 

Després hem començat les activitats de matí. A anglès hem fet jocs de presentació, hem començat a esciure el diari i hem decidit quins projects farem! La veritat és que estan bastant motivats i s'han decidit projectes que poden ser molt interessants com el doblatge alternatiu d'una pel·li, un scape room...

 

 

Publicat el
Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al