Presentació

El rovelló, la farinera borda, el peu de rata o el fredolic són alguns dels bolets que pots trobar pintats en diversos troncs dels arbres durant la ruta micològica per la Vall de Castellfollit, una de les més atractives de la zona. Durant la ruta també coneixeràs la casa forestal de Castellfollit, d’estil modernista i construïda a inicis del segle XX. Alzines, roures, pins i moltes altres espècies t’acompanyaran durant tota la passejada.

Descripció de l'activitat

La ruta micològica per la Vall de Castellfollit és un recorregut senyalitzat dins del Paratge Natural d’Interès Nacional de Poblet on es planteja una missió: trobar els bolets dibuixats sobre un conjunt d’arbres. Les figures, però, estan dibuixades sobre diversos troncs i, per tant, la figura sencera només es veu si et col·loques al punt adequat!

La ruta s’inicia a la Casa Forestal de Castellfollit, fins on s’hi pot arribar amb cotxe i on hi pots trobar aparcament gratuït, taules de pícnic i gronxadors.

El recorregut és circular i hi ha dues opcions: la curta és d’una distància de 3 km i té 190 m de desnivell, la seva durada és d’1 hora i 15 min. La ruta llarga té 6,5 km i 391 m de desnivell i dura 3 hores i 30 min, aproximadament.

Preu

A continuació, pots consultar el detall dels preus d’aquesta promoció:

El preu inclou:
- 1 pensió completa a l’alberg (dinar, sopar, dormir i esmorzar).
- 1 dinar de calçotada en un restaurant.
- Llençols.

Condicions

El preu no inclou:
- Taxa turística (0,50 € per persona/nit, majors de 16 anys).
- Transport.
- Tovalloles.

A tenir en compte:
Per concretar la tipologia d’habitació, cal contactar directament amb l’alberg.