Presentació

Si no heu organitzat les vostres vacances encara, i voleu una opció propera que us permeti gaudir de la família en un entorn privilegiat declarat Reserva Natural de la Biosfera apunteu-vos als programes d’una setmana que us oferim des de Deltebre.

Us proposem una estada de 5 dies /4 nits en règim de PC a l’Alberg de Deltebre on podreu gaudir de la rica gastronomia de la dieta mediterrània combinada amb  un programa d’activitats que us farà conèixer el nostre magnífic  territori i que no us deixarà avorrir-vos. Al mateix temps podreu compartir d’una manera diferent el temps lliure  amb la vostra família així com en d’altres famílies. Una opció diferent que no oblidareu!
 

Descripció de l'activitat

Aquest programa es realitzarà per torns. S’inicia amb el sopar  i finalitza desprès de l'esmorzar del següent diumenge. El preu per dia  inclou la pensió completa i les  activitats programades. Hi ha activitats que requereixen l’ús de vehicle propi.

 
Reserva el dinar del primer dia per 8,10 euros. 

Primer dia: Arribada a l’alberg i sopar.

Segon dia: Explicació del programa a realitzar. Visita muscleres, sortida amb caiac pel golf de Sant Jordi i la Badia del Fangar amb explicació. On aprendràs sobre els productes mes destacats de la gastronomia deltaica, el marisc. La ruta discorre en la impressionant Badia del Fangar, entre les estructures que sustenten les cries d'aquests petits bivalves.
L'origen d'aquesta Badia es remunta al segle XVIII, destaquem la importància de l'aportació d'aigua dolça provinent dels canals que juntament amb la salada i els nutrients que aporten ambdues, fan que els musclos que aquí es conreen tinguin un sabor especial i únic.
Des del nostre ruta en caiac podem observar el singular Far del Fangar, conegut pels vilatans com “Faroleta“, que segueix funcionant amb l'objectiu d'indicar als vaixells la proximitat de la Punta del Fangar. Aprofitem per donar-nos una capbussada a la Badia i refrescar-nos.
No menys important són les aus aquàtiques que viuen a la Badia: bernats pescaires, flamencs, ànecs o fotges.
La ruta no és apta per a nens de menys de 7 anys.
El preu inclou una degustació de musclos, guia acompanyant, lloguer de caiac, pala i armilla salvavides.

Tercer dia: Coneixerem des de dintre d’un arrossar sostenible el món del cultiu tradicional de l’arròs, practicarem jocs tradicionals del delta i usarem i coneixerem les arts de pesca tradicional.

Quart dia: Visita a les antigues salines de Sant Antoni  on se us explicaran els sistemes de producció de la sal i podreu observar els flamencs del Delta. A més a més,  us ensenyaran a usar les tradicionals barques de perxar dels pescadors del Delta de l’Ebre.

Cinquè dia: Esmorzar i comiat.
 

Preu

Preu programa:

0 a 3 anys: 29,50 €
4 a 6 anys: 82,00 €
7 a 13 anys: 142,50 €
Adults i majors de 14 anys: 198,00 €
 

Condicions

Per participar en aquest programa, contacteu amb la nostra Central de Reserves a través del 93.483.83.63 o al mateix alberg al 977.480.136.

Adreça electrònica:  reserves.xanascat@gencat.cat  /  alberg.deltebre@gencat.cat