Presentació

A través d’aquesta experiència et proposem un recorregut pels principals espais visitables de L’Espluga de Francolí, un petit poble de la Conca de Barberà, a tocar del Monestir de Poblet i del Paratge Natural d’Interès Nacional de Poblet. A L’Espluga hi trobaràs la Cova de la Font Major, una de les més llargues del món amb 3.600 metres de galeries; el Museu de la Vida Rural, un espai dinàmic on descobrir les peculiaritats del món rural; la Fassina Balanyà, una antiga fàbrica d’aiguardent; i el Museu del Vi, situat a l’edifici del celler modernista de L’Espluga.

Descripció de l'activitat

Tot això és el que pots descobrir amb aquesta experiència:
 

- Les coves de L’Espluga: visita guiada (1 h i 15 min) per l’interior de la setena cova de conglomerat més llarga del món, amb més de 3.600 m de galeries, descoberts fins al moment. Gràcies a les projeccions audiovisuals et podràs traslladar a la prehistòria per saber com vivien els nostres avantpassats.

- El Museu de la Vida Rural (MVR): el museu ofereix un recorregut per les eines i estris d’una vida passada, és un espai dinàmic i adaptat al discurs actual per tal de donar a conèixer el món rural.

- La Fassina Balanyà: descobreix com és una antiga destil·leria d'aiguardent de la dècada de 1830. En aquesta visita s'explica el procés productiu per a l’obtenció d'aiguardent i derivats a partir de la brisa del raïm. La Fassina Balanyà forma part del Sistema Territorial del Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (STmNACTEC).

- El Museu del Vi: el celler modernista de L’Espluga és obra de Pere Domènech i Roura i es va construir l’any 1913. Els antics cups d’aquest celler t’ajudaran a conèixer el procés d’elaboració i la cultura del vi.

Preu

A continuació, pots consultar el detall dels preus d’aquesta promoció:

Preu:

El preu inclou:

- 1 pensió completa + 1 àpat a l’alberg  (des del dinar de dissabte fins al dinar de diumenge).

- Llençols.

- Visita a la Cova de la Font Major, al Museu de la Vida Rural, a la Fassina Balanyà i al Museu del Vi de L’Espluga de Francolí.

Condicions

El preu no inclou:

- Taxa turística (0,50 € per persona/nit, majors de 16 anys).
- Transport.
- Tovalloles.

A tenir en compte:
Per concretar la tipologia d’habitació, cal contactar directament amb l’alberg.